Het initiatief voor deze site is afkomstig van een groep oud-Godelievenaren uit de periode 1965 tot 1972. In de jaren 2004 - 2005 zijn verschillende groepjes mensen met elkaar in contact gekomen.
Door de site www.schoolbank.nl zijn deze groepjes op zich weer met elkaar in contact gekomen.

Deze site is bedoeld als spreekbuis van en voor oud-Godelievenaren, omdat het toch lastig is met elkaar in contact te komen. Of om informatie te vinden over kinderdorp Sint-Godelieve en de periode dat iemand daar vertoefd heeft.

Vaak willen mensen niets meer weten van die periode, maar dat kan door omstandigheden veranderen en dan is het toch prettig om via deze site informatie te vinden of met mede-Godelievenaren in contact te komen.

Als oud-bewoner van Godelieve kan ik dat beamen. Lang wilde ik niets weten van die periode, tot ik de laatste jaren inzag dat het geeneens zo´n slechte periode was. Toen ik met al die oud-lotgenoten ging praten werd dat gevoel alleen maar sterker, misschien ook omdat er toch een gemeenschappelijke band is tussen al die mensen die daar kortere of langere tijd gewoond hebben.

Ofschoon het idee voor een site al langer bestond, heb ik de bouw en het onderhoud van deze site op mij genomen. In juni 2005 hebben we besloten het domein Godelieve.net te claimen om de site verder te kunnen uitbouwen.

Wil je meer informatie, mail me dan via de button hiernaast.

Sil (Silvester) Castelein.Terug naar Godelieve-beginpagina
Naar bovenzijde pagina
mail de webmaster