Ik kan mij van de Godelieve-periode erg weinig herinneren. Net als Willy al schreef, ben ik veel meer met de toekomst bezig, vooral omdat die op dit moment veel complexer is dan het verle-
den
(www.roa.nl/actueel). Bijna elke 2 maanden moet ik voor mijn baan vrezen, of opnieuw solliciteren op mijn eigen functie. Maar gelukkig worden de lokale overheden er beter van.
Terug naar verhalen-index
Naam:
Geboorteplaats:
Geboortejaar:

Huidige woonplaats:
Gezinssituatie:
Beroep:
Philip Scheel
Uithoorn (Noord-Holland)
1956 (15 April, dus een stuk jonger
dan Sil.)
Uithoorn (Noord-Holland)
26 jaar getrouwd met Els, 4 dochters van 26, 25, 22 en 21 jaar. 2 hebben het nest verlaten, en wonen binnen een straal van 1 kilometer van hun moeder.
Verkeersleider bij het Openbaar Ver-
voer, bij Connexxion in Nieuwegein.
Terug naar verhalen-index
De reden dat ik ben geplaatst zal voor mij voorlopig verborgen blijven. Ik ben er ook niet naar op zoek. Wel denk ik dat ik weet in welke richting ik moet zoeken, ik ben nog steeds niet echt makkelijk (maar wel lief...)
Van Godelieve kan ik mij nog vaag herinneren dat ik de week voordat ik wegging, met mijn toen en nog steeds een kameraad, beste vriend Han buiten speelde en trots tegen hem zei dat ik een jaar met vakantie ging naar een prachtig park in de bossen. Het leefde toen niet, en nog steeds niet bij mij. Nu ben ik ook iemand van weinig geheugen, zeker als het om rotdingen gaat, maar dit heb ik niet zo ervaren.

Een paar heugelijke dingen zijn bij gebleven: warme melk (met vel) en een liga, een groot grasveld met aan het einde een kasteel, een fijne meester, een gapende wond aan mijn rechter knie (die nog niet goed is) omdat we aan het ravotten over de verwarming waren, kruisbessen jatten bij boer Huppedepup, en
Dat ben ik, op de muur van het kasteel.
Van mijn wandeltocht naar Til-
burg, die we te vroeg moesten afbreken vanwege de lunch-
pauze die we hadden gemist, heb ik niets meer overgehou-
den.

We mochten ook één keer naar een film kijken: Boys Town, die ik toevallig een paar maanden geleden bij TCM wèèr zag.
We hebben weer mondjesmaat contact, en Sil en Willy zitten er echt bovenop om een fantasti-
sche reünie  bij elkaar te sprok-
kelen in 2007, vanwege het 50- jarig bestaan. Ik kom zeker, al is het maar om met Willy een biertje te drinken.

Tot ziens!

p.s. kijk ook even op
www.moerstaal.nl
's avonds klieren op het balkon bij de meidenkamer (als je gesnapt werd sprong je gewoon in de zandbak). Het tandenpoetsen is wel een ritueel dat me is bijgebleven, ik doe het nog steeds, maar nu niet meer heel stoer met zeep.....
Onder het kasteel gebeurden volgens mij ook altijd heel spannende dingen, al had ik daar nog geen kaas van gegeten, ik had geen idee welk ding waar in moest!!!
Op deze foto mijn lieve vrouw en deze zot, op hun buik op de Veluwe tijdens een weekeindje stacaravan (www.paalberg.nl).
Naar bovenzijde pagina
beveiligd mailadres: verander _at_ door @ in je mailprogramma
beveiligd mailadres: verander _at_ door @ in je
mailprogramma